Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

16. јануар 2019.

Туристичка понуда Савског венца на сајму туризма у Штутгарту

Туристичка понуда Савског венца на сајму туризма у Штутгарту

Туристичкa организацијa ГО Савски венац представља туристичку понуду наше општине на једном од најпосећенијих европских сајмова туризма „CМТ“ у Штутгарту, који се ове године одржава од 12. до 20. јануара. Отварању сајма СМТ 2019. присуствовала је и председница општине Савски венац Ирена Вујовић.

Вујовићева је истакла да је на сајму у Штутгарту презентована богата туристичка понуда Савског венца, а кроз брошуре и промотивне спотове посетиоци имају могућност да се и визуелно упознају са туристичким потенцијалима општине, као и са манифестацијама и фестивалима које Туристичка организација Савског венца организује током године.

-Изузетна нам је част што имамо прилику да представимо нашу општину на међународном сајму СМТ који сваке године посети око 250 хиљада људи и на којем учествују излагачи из још сто земаља. Туризам је шанса не само за развој привреде већ је значајан и за имиџ наше општине и наше престонице – рекла је Ирена Вујовић и додала да ће општина Савски венац наставити и у наредном периоду да унапређује и развија своју туристичку понуду.

Она је подсетила да све већи број туриста из Немачке долази у Београд, те је захвалила Туристичкој организацији Србије што је препознала туристички значај једне од најстаријих београдских општина и позвала je да узме учешће на овом важном међународном сајму туризма.

На заједничком штанду, под окриљем Националне туристичке организације Србије, поред ТО ГО Савски венац, учествују и туристичке организације Београда, Новог Сада, Чачка, Златибора, као и Туристичка организација Војводине.

Top