Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

05. септембар 2018.

У недељу други међународни фестивал „Global Fest Sava Port” на Савској променади

У недељу други међународни фестивал „Global Fest Sava Port” на Савској променади

Туристичка организација и Градска општина Савски венац у сарадњи са Туристичком организацијом Београда, ЦЕБЕФ-ом, „Belgrade Waterfront” и удружењем „Чаробна Лампа” организују други по реду међународни фестивал  „Global Fest Sava Port”  у недељу, 9. септембра на Савској променади.

Циљ манифестације је културна размена, промоција културних вредности и традиционалне баштине различитих земаља и народа.

На овогодишњем „Global Fest Sava Port”- у представиће се велики број земаља са неколико континената, а у богатом културно- уметничком и музичком програму уживаће све генерације. Излагачки штандови и креативне радионице очекују све посетиоце манифестације, који ће имати прилику и да испробају традиционалне кулинарске специјалитете земаља учесница, а кроз игру и песму да се упознају са њиховим различитим културним обележјима.

Од 17 часова заказано је свечано отварање и дефиле свих земаља учесница,  где ће се представити са својим традиционалним  народним ношњама. На самом крају манифестације, од 21 час,  посетиоце очекује концерт група „Легенде“.

Улаз је слободан.

Top