Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

02. август 2018.

У СУБОТУ ПОЧИЊУ „ДЕЧИЈЕ ЛЕТЊЕ ИГРЕ“

У СУБОТУ ПОЧИЊУ „ДЕЧИЈЕ ЛЕТЊЕ ИГРЕ“

Општина Савски венац и Туристичка организација Савског венца и ове године организују богат културно-забавни програм за децу у оквиру манифестације „Дечије летње игре“. Манифестација ће се одржавати сваке суботе и недеље у августу, од 18 часова, испред Конака кнеза Милоша у Топчидерском парку.

 

Сви малишани који проводе лето у Београду имаће прилику да уживају у мноштву бесплатних садржаја - позоришним представама, музичко-забавном програму, ликовним и плесним радионицама и осталим садржајима намењеним деци.

 

Свечано отварање „Дечијих летњих игара“ је у суботу, 4. августа, у 17 часова.  Први дан манифестације за добру забаву побринуће се музичка група Благодар, Пикси и Зека, а биће изведена и представа „Благо Петра Пана“, као и перформанс са ватром и светлећим штулашима.

 

У недељу, 05. августа, децу ће забављати кловн Шашавко, а потом ће моћи да погледају дечију представу „Шашавково залеђено краљевство“ и да се забаве уз креативне и плесне радионице и дружење са маскотама, витезовима и осталим аниматорима.

 

Сви садржаји су бесплатни и сви су добродошли.