Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

11. април 2023.

„ВАСКРШЊЕ ЧАРОЛИЈЕ“ НА САВСКОМ ВЕНЦУ

„ВАСКРШЊЕ ЧАРОЛИЈЕ“ НА САВСКОМ ВЕНЦУ

Општина Савски венац и ове године организује  манифестацију „Васкршње чаролије“, која ће се одржати 15. и 16. априла испред Конака кнеза Милоша у Топчидерском парку.
 
Све посетиоце Топчидерског парка, а нарочито оне најмлађе очекује богат културно - уметнички и забавни програм током оба дана манифестације, у термину од 11 до 14 часова. Кловновске представе, наступ културно-уметничког друштва, ди-џеја, плесни перформанси, маскоте и жонглери забављаће малишане, а биће организоване и спортско-рекреативне и ликовне радионице, цртање по лицу и још много изненађења.
 
Позивамо све малишане да нам се придруже и да обавезно понесу своје васкршње јаје, јер ће се у суботу, 15. априла бирати најлепше осликано јаје, а у недељу, на Васкрс, бираће се најјаче васкршње јаје.
 
Првог дана манифестације биће организовано и такмичење основних школа са територије општине Савски венац.
 
Победнике очекују вредне награде. У такмичењу за најлепше и најјаче васкршње јаје награде су - за освојено прво место дечји бицикл, за друго место електрични скејт - борд, и за треће место тротинет. Најмлађе посетиоце очекују и слатки пакетићи, балони и други поклони. 

Улаз је слободан и сви су добродошли!

Top