Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

07. април 2018.

Весело у Топчидеру – почела манифестација“Васкршње чаролије“

Весело у Топчидеру – почела манифестација“Васкршње чаролије“

Манифестација „Васкршње чаролије“, коју организују Општина Савски венац и Туристичка организација општине окупила је данас велики број малишана код ресторана „Кнежев лад“ у Топчидеру. Програм је започео наступом кловна Паје на бини, док су Дизнијеве маскоте шетале у публици анимирајући децу.

 

Са малишанима се дружила и председница Општине Савски венац Ирена Вујовић. Она је том приликом истакла да ову манифестацију Општина и Туристичка организација Савски венац организују по први пут ове године.

 

- Радује ме што видим овде много деце и надам се да ће се сви добро забавити уз богат програм за који се побринула наша Туристичка организација, а неки ће освојити и вредне награде – рекла је Ирена Вујовић.

 

Она је честитала Ускрс свим грађанима који празнују и позвала малишане да данас и сутра учествују у такмичењу за најлепше осликано и најтврђе јаје.

 

Учешће на Васкршњим чаролијама узели су и малишани из Предшколске установе Савски венац који су на Дечијем васкршњем базару заједно са васпитачима излагали своје радове и рукотворине. Док се на бини одигравао музички и забавни програм, деца су учествовала у креативној радионици осликавања ускршњих јаја, а у томе су им помагали родитељи, баке и деке.

 

На крају данашњег програма бираће се најлепше осликано јаје, а победника очекује награда – дечији бицикл. Такође, обезбеђене су награде за друго и треће место, као и поклони за све учеснике.

 

Манифестација „Васкршње чаролије“, која је првенствено намењена деци, наставиће се и сутра од 11 до 14 часова, када ће се бирати најјаче васкршње јаје.