Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

26. фебруар 2019.

Вујовић: Општина Савски венац брине о потребама најстаријих суграђана

Вујовић: Општина Савски венац брине о потребама најстаријих суграђана

Група од сто пензионера са Савског венца јутрос је отпутовала на дводневни излет у Врњачку Бању, а испратила их је председница општине Ирена Вујовић.

Испраћајући сениоре на још једну бесплатну туристичку туру у организацији општине, Вујовићева је рекла да је ово трећа година како Општина Савски венац организује бесплатне излете за своје најстарије суграђане.

- Више од  7.000 пензионера са Савског венца до сада је путовало на једнодневне и дводневне излете и увек ме обрадује када добијем потврду да су задовољни и да се са ових путовања враћају са позитивним утисцима – навела је председница општине.

Она је истакла да Општина посебно брине о потребама најстарије популације, те да се труди да им у складу са могућностима увек изађе у сусрет за оно што им је потребно.

- Излети сениорима омогућавају да слободно време искористе на најбољи начин уз активан одмор и обилазак најлепших дестинација у нашој земљи, а то је најмање што за њих можемо да учинимо - рекла је Вујовићева, додајући да су пензионери Савског венца до сада путовали на Тару, Златибор, у Врњачку Бању, као и на једнодневне излете на Авалу и Космај.

Бесплатни дводневни излети у Врњачку Бању настављају се у четвртак, 28. фебруара, када је следећи полазак, а реализоваће се и током марта. Превоз, смештај и исхрана у хотелу су обезбеђени, а пензионери Савског венца могу се пријавити сваког радног дана на број телефона 011/2061-800 или на и-мејл адресу: besplatno@savskivenac.rs

 

 

 

 

 

 

Top