Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

30. јануар 2019.

Захвалница Општини Савски венац за допринос развоју спорта особа са инвалидитетом

Захвалница Општини Савски венац за допринос развоју спорта особа са инвалидитетом

Свечаност поводом проглашења најбољих спортиста са инвалидитетом Града Београда за 2018. годину одржана је данас у Свечаној сали Скупштине града. За набољу спортискињу и спортисту са инвалидитетом у протеклој години проглашени су Данијела Јовановић и Дејан Јокић, док је признање за најбољи спортски колектив уручено Атлетском клубу „Погледи“.

 

Осим признања најуспшенијим спортистима и организацијама, том приликом додељене су и захвалнице институцијама, организацијама и појединцима који су допринели унапређењу спорта особа са инвалидитетом у Београду током протекле године.

 

У име општине Савски венац захвалницу за велики допринос развоју спорта особа са инвалидитетом током 2018. године примио је члан Већа за спорт Урош Трипковић.

 

Домаћин и организатор овог скупа је већ традиционално Спортски савез особа са инвалидитетом Града Београда, који је на свечаности у Старом двору окупио све најбоље спортисте Града, као и све оне који подржавају и помажу њихов рад – институције Града и локалне самоуправе,  спортска удружења и клубове, образовне, научне и установе социјалне заштите, привредне субјекте, угледне појединце и спортске раднике.

 

 

Top