Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

02. новембар 2018.

Заједно са грађанима унапређујемо Савски венац

Заједно са грађанима унапређујемо Савски венац

Општина Савски венац свакодневно потврђује чињеницу да је прави сервис грађана. Захваљујући  активном  учешћу грађана у одлучивању о томе шта ће се радити на Савском венцу,  на територији наше општине имамо све више уређених зелених површина, нових дечијих игралишта, паркова  и спортских терена.

У протеклом периоду на иницијативу грађана Општина Савски венац урадила је бројне поправке и радове на уређењу паркова и игралишта, па су тако у Хајд парку поправљене две справе за нордијско трчање и справа за пропадање које су биле руиниране. На Малешком брду на предлог грађана поправљене су пењалица и клацкалица у дечијем игралишту, како би наши малишани  уживали у игри. У Ситничкој улици где је летос отворено ново дечије игралиште поправљене су њихалице и вртешка за децу, а у Облаковској на захтев грађана ограђено је дечије игралиште, тако да родитељи могу бити безбрижни јер су њихова деца сигурна и безбедна.

У наредном периоду настављамо истом динамиком са истим циљем, да нашу општину учинимо лепшим и уређенијим местом за живот. Зато позивамо грађане да своје предлоге и иницијативе предају на писарници Општине сваког радног дана од 07,30 до 15,30 часова.