Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Градска општина

04. август 2017.

Заменица секретара

Заменица секретара

Заменица секретара Скупштине градске општине Савски венац

 

Сања Еминовски

E-mail: eminovski@savskivenac.rs

Top