Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

30. јун 2019.

Завршен ЕНТЕР: Фестивал испунио очекивања публике – велика посећеност и ове године

Завршен ЕНТЕР: Фестивал испунио очекивања публике –  велика посећеност и ове године

Други Ентер фестивал одржан је од 27. до 29. јуна у Топчидерском парку. Током три дана богатог музичког програма посетиоци су имали прилику да уживају у наступима најактуелнијих извођача, како светске, тако и домаће сцене. Као и прошле године фестивалски простор био је смештен  у делу парка од Топчидерске улице према Мосту на Ади, а улаз је био бесплатан.

Фестивал је почео у четвртак, 27. јуна, наступима британске тинејџ звезде Рике, Ангелине и Саре Јо, док је због невремена наступ Александре Стен отказан, а наступ славне британске звезде Соник одложен за петак, 28. јун. Поред Соник, публику су у петак забављали популарна група САРС, чувена Генерација 5, Мортал Комбат, Исказ, НБГ, Кика, Поинт Бланк и други.

Последње вече Ентер фестивала, 29. јун, било је посвећено реп музици, а обележили су га наступи најактуелнијих домаћих извођача овог популарног правца, као што су Цоби, Газда Паја, Вук Моб, Сурил, Мили, Фокс и друге треп звезде, али и рекордан број посетилаца у Топчидерском парку.

 

Цео фестивал протекао је у позитивној атмосфери без иједног инцидента, а поред одлагања наступа услед лоших временских прилика и ове године посетило га је преко 35.000 људи током три фестивалска дана.

Општина Савски венац се захваљује Граду Београду и партнеру фестивала ЦЕБЕФ-у, на подршци у организацији фестивала, Полицијској управи Савски венац и Управи саобраћајне полиције за град Београд, Заводу за хитну медицинску помоћ и Заводу за здравствену заштиту радника “Железнице Србије”, као и свима осталима који су помогли да се други Ентер фестивал успешно одржи.

Видимо се и следеће године на истом месту!

   

 

 

 

Top