Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

19. септембар 2018.

Завршен програм „БГ ПРАКСА 2018“ у Општини Савски венац

Завршен програм „БГ ПРАКСА 2018“ у Општини Савски венац

У Општини Савски венац завршен је циклус Универзитетске радне праксе- БГ ПРАКСА 2018, а тим поводом данас су свечано уручене  захвалнице практикантима који су успешно прошли програм.

Пракса је реализована у периоду од 15.јуна до 15.септембра, а сам програм одвијао се у организацији Центра  за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у сарадњи са  Градском управом Града Београда.

У Општини Савски венац  праксу је  обављало 9 студената са више факултета београдског Универзитета који су били распоређени у неколико одељења општине.

Према речима заменика начелнице Управе Општине Савски венац Владимира Јовановића,  практиканти су својим свакодневним активностима показали велико интересовање и посвећеност својим задужењима.

-Такву посвећеност  смо и  очекивали од амбициозних младих људи које смо примили. Успешна реализација програма резултат је и наше  посвећености, као и квалитетног процеса селекције кандидата и добро осмишљеног програма праксе. Сигурни смо да и сами практиканти имају разлога да буду задовољни оним што су могли да виде и да науче код нас- навео је Јовановић додајући да је Општина  за реализацију програма изабрала тим ментора спремних да уложе свој труд и помогну кандидатима да што више науче о свом будућем послу и професији како би на тај начин одговорили потреби практиканата за стицање релевантног знања и искуства.

Захвалнице практикантима уручио је заменик председнице Општине Савски венац Зоран Коцић, а догађају су присуствовали и чланови Општинског већа Урош Трипковић и Милош Видовић.