Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

14. март 2017.

ОПШТИНА САВСКИ ВЕНАЦ НАСТАВЉА ДА ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТНЕ ИЗЛЕТЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

ОПШТИНА САВСКИ ВЕНАЦ НАСТАВЉА ДА ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТНЕ ИЗЛЕТЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

Градска општина Савски венац организовала је јуче једнодневни излет за 100 пензионера са територије општине и обилазак једног од најлепших манастира у Шабачкој епархији. Пензионери су посетили манастир Каона и цркву Светог Архангела Михајила, који се налазе у близини  места Драгиње.

Са пензионерима на излет су отпутовали чланови Већа  општине Милош Видовић и Миодраг Прибиловић и помоћник председнице Градске општине Савски венац Александар Дујановић.

Наши најстарији суграђани су током јечерашњег дана обишли у пратњи игумана комплекс манастира Каона,  извор са лековитом водом,  пећину  и рибњак.  Након обиласка манастира посећен је и споменик палим борцима у Боју на Мишару,  који се налази у селу Мишар недалеко од Шапца. За крај излета остављен је Град Шабац где је за све пензионере организован ручак.

Градска општина Савски венац овим путем позива све пензионере са општине да се пријаве за наредне бесплатне излете који ће се организовати 16., 22. и 30. марта. Сви заинтересовани могу се пријавити на бројеве телефона  2061-904 или 2061-800, путем којих ће добити све неопходне информације.