Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

29. јун 2018.

Публика „оживела“ Ентер фестивал: Велики број посетилаца на првом музичком спектаклу у Топчидеру

Публика „оживела“ Ентер фестивал: Велики број посетилаца на првом музичком спектаклу у Топчидеру

Први београдски фестивал Ентер почео је синоћ паролом „Оживи Ентер“ а редови узбуђених фанова су нестрпљиво чекали да стану испред бине и уживају уз познате хитове домаћих и страних извођача, међу којима су Inna, Seeya, Akcent, Исказ, Ничим изазван, Mary Nastas, Lee Leed. Чак ни киша која је у више наврата падала није успела да поквари прави спектакл.

Нови музички фестивал на отвореном, који се организује у сарадњи са Општином Савски венац и Туристичком организацијом Савског венца, већ првог дана доживео је велики успех. Топчидерски парк је био препун, а преко 10 хиљада посетилаца забављало се уз електронску и рок музику.

Током сва три фестивалска дана публика ће од 18 часова уживати у доброј музици и предивном амбијенту Топчидера. Капије фестивала се затварају у 4 сата за оне најверније који дочекају зору у Топчидерском парку. Фестивалски простор је смештен од Топчидерске улице па до краја парка ка мосту на Ади, и подељен је на  четири зоне - FUN зона са великом бином где се одржава главни музички догађај, затим FOOD & DRINK зона са мноштвом штандова, VIP зона I CHILL зона за оне који пожеле мало одмора од гужве главног догађаја.

Паркинг простор у оквиру самог парка не постоји, а за посетиоце је обезбеђен бесплатан организовани превоз од Сава Центра и од Студентског Трга у периоду од 17 часова до поноћи. Посебне линије ГСП-а саобраћају од Сава Центра на сваких 45 минута, а од Студентског Трга на сат времена. Први полазак са обе локације је у 17 часова.

Присуством на фестивалу извођаче из Румуније подржала је и амбасадорка Румуније у Србији Оана Кристина Попа.

Организатори су изразили захвалност генералном спонзору фестивала компанији Дунав осигурање и свим осталим спонзорима и пријатељима фестивала који су помогли да Београђани добију музички фестивал какав заслужују.

Због најављених лоших временских прилика, концерти који су планирани вечерас биће одржани у недељу, 01. јула, од 18 до 04 часа. Фестивал се наставља сутра, а у Топчидерском парку наступиће Sassja, Point Blank, Bvana, Struka, Prti Bee Gee, Pero Defformero, Mortal Kombat, Surreal и други.

Улаз је бесплатан!