Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

14. jun 2019.

DRUGI ENTER FESTIVAL od 27. do 29. juna u Topčiderskom parku

DRUGI ENTER FESTIVAL od 27. do 29. juna u Topčiderskom parku

Drugo izdanje beogradskog festivala ENTER, održaće se od 27. do 29. juna u Topčiderskom parku. Tokom tri dana bogatog muzičkog programa, posetioci će imati priliku da uživaju u nastupima najaktuelnijih izvođača, kako svetske, tako i domaće scene. Kao i prošle godine festivalski prostor će biti smešten u Topčiderskom parku, u delu od Topčiderske ulice prema Mostu na Adi, a ulaz je besplatan.

ENTER festival će početi u četvrtak, 27. juna, uz zvuke pop, dens i elektronske muzike. Na otvaranju će nastupiti slavna britanska zvezda Sonik, rumunska pop zvezda Aleksandra Sten, Sara Jo – naša pop pevačica, učesnica Prvog glasa Srbije i Pesme Evrovizije, Rika - britanska tinejdž zvezda,  Angelina i dr.

Drugi dan festivala, petak 28. jun, namenjen je ljubiteljima rok zvuka, kada će nastupiti popularni bendovi domaće scene, kao što su S.A.R.S., Generacija 5, grupa Iskaz, Mortal Kombat, NBG i mnoge druge.

Treći dan festivala, subota 29. jun, posvećen je rep muzici i najaktuelnijim izvođačima ovog popularnog pravca, kao što su Cobi, Gazda Paja, Suril, Mili, Foks i druge trep zvezde.

Apelujemo na posetioce da je Topčiderski park prirodno kulturno dobro pod zaštitom države, te da se u skladu s tim i ophode prema ambijentu, kako bi se očuvale ekološke karakteristike ovog prirodnog bogatstva.

Partner Enter festivala je Centar beogradskih festivala (CEBEF), dok su pokrovitelji i ove godine Gradska opština Savski venac i Grad Beograd.

Beogradski festival ENTER svoje debi izdanje imao je u junu 2018. godine kada su nastupile svetske, domaće i regionalne zvezde kao što su: Inna, Akcent, Seeya, Coby, Bad Copy, Mortal Combat, Surreal, Iskaz, Ničim izazvan i mnogi drugi. Festival u Topčiderskom parku prošle godine je posetilo više od 35 hiljada ljudi.

Informacije o ENTER festivalu možete pratiti putem sajta www.enterfestival.org, kao i preko društvenih mreža Facebook  i Instagram Enter Festival Beograd.

 

Top