Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

04. februar 2019.

Interaktivne table za sve osnovne škole na Savskom vencu

Interaktivne table za sve osnovne škole na Savskom vencu

Član Veća opštine Savski venac Uroš Tripković i direktor kompanije „Mineco Plus doo“ Sava Mandić posetili su danas OŠ „Petar Petrović Njegoš“ i tom prilikom donirali interaktivnu tablu za potrebe ove škole. Donacija je uručena direktorki škole Vesni Baračkov.

 

Tripković je istakao da su zahvaljujući ovoj društveno-odgovornoj kompaniji obezbeđene interaktivne table za svih šest osnovnih škola na Savskom vencu, kao i značajan deo materijala za opremanje Montesori kabineta u školi „Anton Skala“.

 

-Zahvaljujem se kompaniji „Mineco Plus“ jer je pokazala društvenu odgovornost obezbedivši savremena nastavna pomagala u našim školama, a koja će umnogome unaprediti nastavni proces i predavanja učiniti efikasnijim – rekao je Tripković.

 

Direktor „Mineco Plus doo“ Sava Mandić kazao je da se ulaganjem u obrazovanje ulaže u budućnost, te da je zadovoljstvo ove kompanije da pruži podršku unapređenju uslova rada u osnovnim školama.

 

Vesna Baračkov, direktorka škole, zahvalila je Opštini Savski venac i Kompaniji „Mineco Plus“ što izlaze u susret potrebama dece, ali i nastavnika, i dodala da je donirana tabla veoma značajna za opremenje školskog kabineta za fiziku i hemiju, koji je prošle godine renoviran upravo zahvaljujući opštini Savski venac.

 

U modernim učionicama interaktivna tabla predstavlja nezamenljiv resurs koji u velikoj meri nadmašuje upotrebnu vrednost zelenih i belih tabli. Koristi se za pisanje, crtanje, izmene napisanog teksta i upravljanje digitalnim i interaktivnim sadržajima, i kao takva predstavlja gotovo beskonačan resurs za pisanje. U saradnji sa računarom, sav napisani sadržaj se može sačuvati i kasnije ponovo koristiti.

 

 

 

Top