Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

11. decembar 2019.

Irena Vujović ispratila penzionere sa Savskog venca na besplatan dvodnevni izlet na Taru

Irena Vujović ispratila penzionere sa Savskog venca na  besplatan dvodnevni izlet na Taru

Još sto penzionera sa Savkog venca jutros je u organizaciji opštine otišlo na besplatan dvodnevni izlet na Taru, a ispratila ih je predsednica Irena Vujović.

 

Poželevši seniorima srećan put i lep provod na jednoj od najlepših planina Srbije, predsednica je poručila da briga o najstarijim sugrađanima ostaje jedan od prioriteta opštine Savski venac i najavila nastavak organizovanja besplatnih izleta, kao i brojnih drugih besplatnih programa za najstarije u narednom periodu.

-Izleti su najpopularniji od svih besplatnih programa koje organizujemo. Osim Tare, naši najstariji sugrađani obilazili su i Vrnjačku Banju, Zlatibor, Avalu, Kosmaj, zatim manastire Kaona, Pokajnica i Koporin- navela je Vujović i dodala da će se dvodnevni izleti na Taru koji su počeli u novembru, nastaviti do Nove godine i da je još malo mesta ostalo, stoga je pozvala penzionere sa Savskog venca da se što pre prijave.

 

Prijave za izlete se vrše radnim danima od 8 do 15 časova na broj telefona 011/2061-800 i na imejl: besplatno@savskivenac.rs.

Za penzionere na izletu je obezbeđen hotelski smeštaj i hrana, kao i lekarska ekipa u pratnji.

 Na Tari ih očekuje bogat sadržaj i brojne aktivnosti, a u povratku će obići i manastir Rača i memorijalni spomen- kompleks Kadinjača.

Top