Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

18. novembar 2020.

Jesenje aktivnosti na Savskom vencu

Jesenje aktivnosti na Savskom vencu

Na teritoriji opštine Savski venac započeti su radovi na postavljanju i uređenju „dečjeg urbanog mobilijara“, na unutarblokovskom prostoru između Savskog trga, Balkanske i Ulice Milovana Milovanovića.

Uređivanje urbanih džepova nastavlja se i dalje istim tempom u okviru dodatne akcije „Zajedno za lepši Savski venac“, a radovi su danas završeni u Savskoj ulici, Kraljevića Marka i Jug Bogdanovoj.

U planu je i rekonstrukcija sprava za vežbanje, postavljanje temelja i gumene podloge, kao i multifunkcionalnog tobogana u dvorištu OŠ "Vojvoda Radomir Putnik", u cilju omogućavanja što boljih uslova za sportske aktivnosti našim najmlađim sugrađanima.

Predsednik Gradske opštine Savski venac Miloš Vidović obišao je danas uređene lokacije i razgovarao sa građanima. On je naveo da realizovane akcije u proteklih godinu dana, kao i one koje su u planu, neizostavno daju sve jači doprinos da opština Savski venac bude još lepše i uređenije mesto za život.

-U proteklom periodu naporno smo radili na uređenju urbanih mobilijara i džepova na teritoriji opštine Savski venac. Želimo da, ovakvom akcijom, podignemo svest sugrađana o važnosti očuvanja našeg prostora za život i još jednom istaknemo neprocenjiv doprinos u poboljšanju kvaliteta života. Slične aktivnosti dočekaće svoj nastavak i u budućnosti, kako bi naša opština bila bolje i zdravije mesto za život - rekao je Vidović.

- Nastavićemo još odgovornije da radimo svoj posao i predano slušamo sve pristigle predloge kako bi opština Savski venac i dalje bila ponosni partner našim sugrađanima  –  istakao je Vidović.

 

Sređivanje i ozelenjavanje urbanih džepova nastavlja se istim tempom, a građane i dalje pozivamo da svoje predloge za uređenje šalju na i-mejl: zamojkraj@savskivenac.rs

 

U prijavi je potrebno navesti kontakt telefon i adresu lokacije (sa fotografijom) koju je potrebno urediti.

 

Top