Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

27. april 2019.

Manifestacija „Vaskršnje čarolije“ okupila veliki broj dece u Topčiderskom parku

Manifestacija „Vaskršnje čarolije“ okupila veliki broj dece u Topčiderskom parku

U  susret  najradosnijem hrišćanskom prazniku Vaskrsu  danas se ispred  Konaka kneza Miloša u Topčiderskom parku  okupio veliki broj mališana koji su uživali u bogatom kulturno- umetničkom i zabavnom programu  manifestacije „Vaskršnje čarolije“  u organizaciji opštine Savski venac i Turističke organizacije opštine.

Manifestaciju je posetio i predsednik Skupštine opštine Savski venac Nemanja Berić koji je ovom prilikom čestitao Vaskrs svim sugrađanima koji slave i družio se sa mališanima.

-Raduje me što vidim ovoliko dece koji su došli sa svojim roditeljima, bakama i dekama u prazničnom raspoloženju. Takođe me raduje što svi programi i manifestacije  koje opština Savski venac organizuje, uvek izmame najlepše dečije osmehe i zadovoljstvo starijih, što nam je podstrek i motivacija da nastavimo da radimo za dobrobit naše opštine i svih  njenih građana- naveo je Berić i pozvao mališane da danas i sutra učestvuju u takmičenju za najlepše oslikano i najjače jaje jer pobednike očekuju vredne nagrade.

Na kraju današnjeg programa biraće se najlepše oslikano jaje, dok će se sutra birati najjače vaskršnje jaje. Nagrade koje očekuju pobednike su- za prvo mesto električni skejt- bord,   za drugo dečiji bicikl i za treće trotinet. Danas će biti priređeno i takmičenje osnovnih škola sa teritorije opštine, kao i vrtića Predškolske ustanove „Savski venac“ u izboru za najlepšu korpu, a nagrada je laptop računar.

Program manifestacije nastaviće se i sutra od 11 do 14 časova gde će najmlađi posetioci uživati uz omiljenog dečijeg animatora, Predraga Vukovića Peđolina, klovnovske predstave, nastup kulturno- umetničkog društva, di- džeja, plesne performanse, maskote,  žonglere,   sportsko-rekreativne i  likovne radionice.

Top