Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

23. jun 2020.

Nagrađeni vukovci i đaci generacije

Nagrađeni vukovci i đaci generacije

Prijem za najbolje učenike iz svih osnovnih škola na Savskom vencu upriličen je i ove godine u Svečanoj sali opštine. Vukovcima i đacima generacije nagrade i priznanja uručili su predsednica Gradske opštine Savski venac Irena Vujović i članovi Opštinskog veća Miloš Vidović i Vladimir Novaković.

Predsednica opštine je čestitala đacima na postignutom uspehu i poručila da je važno da ostanu jednako vredni i marljivi i tokom daljeg školovanja.

- Biti u društvu najboljih za mene predstavlja posebnu privilegiju. Vi ste ponos naše opštine i želim vam puno sreće i uspeha u budućnosti, da upišete željene škole i nastavite sa dobrim rezultatima. Želim da pozdravim i one koji su vam bili najveće ohrabrenje i oslonac na vašem putu, vaše posvećene roditelje i nastavnike koji danas dele vaš uspeh i koji su posebno ponosni na vas - rekla je Irena Vujović,  prilikom obraćanja prisutnima.

Ona je navela da Opština Savski venac svake godine nagrađuje najbolje učenike kako bi ih podstakla da i tokom daljeg školovanja nastave sa odličnim uspehom i zapaženim rezultatima.

Pored priznanja koja su im uručena, nosioci Vukove diplome, njih 59, nagrađeni su vaučerima za kupovinu sportske opreme.

Top