Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

27. avgust 2008.

"NAŠA KUĆA" DAJE PRVE REZULTATE

Akcija "Naša kuća", koju je proletos organizovala opština Savski venac, daje ovih dana prve rezultate. Ovom akcijom je predviđeno sređivanje ulaza u stambene zgrade ili zajednička dvorišta na teritoriji Opštine, u saradnji sa skupštinama stanara. Stanari u akciji za koju je Opština izdvojila 2.700.000 dinara učestvuju sa trećinom novca, dok Opština plaća preostale dve trećine vrednosti radova.
Do sada su prijavljene 42 zgrade, a radovi su upravo završeni u Resavskoj 64. Aranđel Pešić, predsednik Skupštine stanara ove trospratnice, 11.avgusta je posetio nadležne u opštini Savski venac kao i neposredno angažovene u ovoj akciji i počastio ih nakon uspešno završenih radova. U ovoj zgradi su popravljena ulazna vrata, ugrađena nova vrata na zajedničkoj terasi i interfon za sve stanare, montirani novi poštanski sandučići, a ulazni hol je okrečen. Vrednost radova je 135 hiljada dinara.
Trenutno se radovi odvijaju u još desetak zgrada, od prijavljene 42, a kada će početi u ostalim objektima zavisi prvenstveno od dogovora žitelja zgrada na skupštinama stanara. Ovu akciju će opština Savski venac nastaviti i u narednom periodu.

Top