Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

06. januar 2022.

NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE DOBILA DECA BEZ RODITELJSKOG STARANJA U DOMU "DRINKA PAVLOVIĆ"

NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE DOBILA DECA BEZ RODITELJSKOG STARANJA U DOMU "DRINKA PAVLOVIĆ"

Predstavnici rukovodstva Gradske opštine Savski venac danas su posetili decu bez roditeljskog staranja u Domu za decu i omladinu "Drinka Pavlović" i podelili im novogodišnje paketiće. Ispred Opštine pakete je deci uručio zamenik predsednika opštine Uroš Tripković i član Veća Dejan Gerić.

Ovim poklonima, koje je obezbedio Savski venac želimo da pošaljemo snažnu poruku
našim dragim sugrađanima da opština na svojoj teritoriji i dalje nastavlja da pruža pomoć i podršku onima kojima je pomoć najpotrebnija, a to su naša deca. I dalje ćemo osluškivati potrebe naših mališana, unapređivati svoju uslugu i izlaziti u susret našim najmlađima kojima je ovakva pomoć od izuzetno važnog značaja - rekao je Tripković.

Tripković je svoj deci Savskog venca poželeo srećne novogodišnje i božićne praznike i izrazio nadu da će mališani u paketićima koje je obezbedila opština pronaći poklone koji im se dopadaju. Opština sa radošću i ponosom svake godine priređuje ovakve aktivnosti sa željom da našoj deci sledeća godina bude još uspešnija i bolja od prethodne. Suština novogodišnjih praznika je solidarnost i humanost koja je u ovom trenutku na delu, naglasio je Tripković i dodao da će se Savski venac i u narednom periodu truditi da deci bez roditeljskog staranja obezbedi prigodne poklone kako bi i ona osetila radost novogodišnjih praznika.

Top