Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

25. septembar 2021.

ODRŽAN 4. SAJAM SPORTA SAVSKI VENAC

ODRŽAN 4. SAJAM SPORTA SAVSKI VENAC

Četvrti Sajam sporta Savskog venca održao se u sklopu otvorenih sportskih terena Beograda na vodi. Sajam je zvanično otvorio zamenik predsednika opštine Savski venac Uroš Tripković koji je tom prilikom pozdravio prisutne i zahvalio im se što su deo ovako važne manifestacije.


 
Gradska opština Savski venac prvi put organizuje sportski sajam na otvorenim terenima Beograda na vodi. Kao i svake godine cilj nam je da motivišemo što veći broj naših sugrađana da se bave rekreativnim sportom. Na našoj opštini imamo jako talentovanu decu koja će sutra biti vrhunski šampioni i osvajači medalja. Taj duh šampiona moramo da negujemo i da pomažemo kao što smo i do sada radili. Želim vam da uživate u današnjem sportskom danu i da budete sigurni da vam vreme koje odvojite za sebe baveći se sportom niko ne može oduzeti - rekao je Tripković.


 
Učešće na ovogodišnjem sajmu uzelo je 16 organizacija sa Savskog venca među kojima su Rvački klub CZ, Karate klub Diplomatik, Streljački klub Partizan, KDT Partizan, Šah klub Partizan, Baletski studio Boniela, Udruženje aktivnija Srbija, Udruženje invalida rada Savskog venca, Udruženje Istraživač, Crveni krst Savskog venca,FK Grafičar, Košarkaški klub EKO SPORT, Savez za predškolski sport, Čirliding savez Srbije i Red Star klub Rukometni klub CZ,Sokolsko društvo Matica Beograd.

Top