Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

07. jun 2019.

Održana 31. Dečja olimpijada u školi Anton Skala

Održana 31. Dečja olimpijada u školi Anton Skala

Osnovna škola „Anton Skala“ organizovala je danas 31. Dečju olimpijadu pod sloganom "Kad moje uši čuju muziku na struju". Tradicionalno, manifestacija se održava u dvorištu ove škole na Savskom vencu, a učestvuju učenici iz svih beogradskih škola i iz škola iz Srbije u kojima se obrazuju deca sa smetnjama u razvoju, kao i đaci više beogradskih redovnih škola i internacionalnih škola.

 

Dečju olimpijadu je otvorila direktorka škole Nataša Selić, a u ime Opštine Savski venac dobru zabavu i druženje deci je poželeo  član opštinskog Veća Uroš Tripković, dodajući da Opština rado podržava ovakve manifestacije.

 

Tema ovogodišnje Dečje olimpijade je muzika, a osim sportskog dela, u okviru manifestacije organizovan je i  bogat edukativno-zabavni program za učesnike i goste.

 

Pored predstavnika Gradske opštine Savski venac, na manifestaciji su deci pružili podršku predstavnici Gradskog sekretarijata za sport i omladinu, Gradskog sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, razne kompanije i poznate ličnosti. 

 

Top