Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

24. septembar 2021.

OSNOVNIM ŠKOLAMA NA SAVSKOM VENCU DONIRANA RAČUNARSKA OPREMA

OSNOVNIM ŠKOLAMA NA SAVSKOM VENCU DONIRANA RAČUNARSKA OPREMA

Predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović i predstavnik kompanije "Comtrade" Marko Grčić uručili su danas osnovnim školama na teritoriji opštine računarsku opremu čiju donaciju je obezbedila ova kompanija.

Školama je donirano ukupno 32 računara i 2 projektora koji će biti od pomoći nastavnom kadru u što boljoj realizaciji redovne nastave kao i nastave putem skajpa za sve đake koji predavanja prate onlajn putem.

Donacija je, takođe, uručena i direktoru Doma zdravlja “Savski venac” dr Zoranu Bekiću. Dom zdravlja je ovom prilikom  dobio 2 televizora za kompletno renovirano i rekonstruisano novo odeljenje pedijatrije koje sada ispunjava sve svetske standarde. Ovaj vid podrške pružiće mališanima lepši i bolji boravak u ovoj ustanovi.

Predsednik opštine Miloš Vidović zahvalio se kompaniji "Comtrade" na obezbeđenoj izuzetno važnoj donaciji i podršci koju pružaju ustanovama na Savskom vencu kao i na pomoći koja je i ovog puta otišla u prave ruke. Ovom prilikom predsednik je pozvao i ostale društveno-odgovorne kompanije da slede njihov primer i pruže pomoć ustanovama kojima je ona najpotrebnija.

Predstavnik kompanije "Comtrade" Marko Grčić je izrazio zadovoljstvo i zahvalnost što je ostvarena prilika da se oprema uruči školskim i zdravstvenim ustavama i dodao da se raduje nastavku ovako uspešne saradnje, kao i da se nada da će obezbeđena donacija biti od pomoći za učenje na daljinu budući da se u narednom periodu očekuje prilagođavanje nastave epidemiološkim uslovima posredstvom informacionih tehnologija.

Predsednik Vidović je ovom prilikom istakao koliko je važno zalaganje Opštine da građanima  obezbedi što bolje uslove za život i rad i dodao da će i u periodu pred nama Savski venac još više i bolje podržavati i stimulisati obrazovne i zdravstvene ustanove kako bi zajedno ostvarivali što bolje rezultate, jer ovo nije uspeh samo Opštine već uspeh svih koji se vredno trude i rade zarad kontinuiranog razvoja Savskog venca.

Svečanom uručenju donacije prisustvovao je i član veća GO Savski venac Vladimir Pavlović.

Top