Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

26. oktobar 2020.

Osnovnoj školi „Dr Dragan Hercog“ donirana računarska oprema

Osnovnoj školi „Dr Dragan Hercog“ donirana računarska oprema

Predsednik Skupštine GO Savski venac Strahinja Kukić i predstavnik kompanije "Komtrejd" Marko Grčić donirali su danas upravi Osnovne škole “Dr Dragan Hercog“ računare, tablete i drugu opremu, koju je obezbedila ova kompanija. Školi je donirano ukupno 4 računara, 15 tableta, 30 web kamera, slušalica i ventilatora za laptopove, koji će biti od pomoći nastavnom kadru u realizaciji nastave putem skajpa za đake koji se nalaze na bolničkom ili kućnom lečenju.

Predsednik Skupštine GO Savski venac Strahinja Kukić zahvalio je kompaniji „Komtrejd “ na obezbeđenoj donaciji i tom prilikom pozvao i ostale društveno-odgovorne kompanije da slede njihov primer.

-Donirana računarska oprema značajna je za školu i učenike, budući da se nastava odvija i posredstvom informacionih tehnologija kroz projekat „Učenje na daljinu“. Važno je da se deci, koja zbog zdravstvenih problema privremeno ili trajno nisu u mogućnosti da pohađaju svoje matične škole, obezbede što bolji uslovi za takvu vrstu nastave - rekao je Kukić.

Obezbeđena oprema uručena je direktoru OŠ "Dr Dragan Hercog" Zoranu Aleksiću.

Top