Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

01. januar 2019.

Paketići za decu i novogodišnje druženje u Parku otvorenog srca

Paketići za decu i novogodišnje druženje u Parku otvorenog srca

Gradska opština Savski venac organizovala je danas bogat kulturno-zabavni program za svoje najmlađe sugrađane u Parku otvorenog srca. Manifestacija je okupila veliki broj mališana, kao i njihovih roditelja, baka i deka, koji su prvi dan nove godine proveli u dobrom raspoloženju i druženju na platou ispred Muzeja Jugoslavije.

 

Predsednik Skupštine opštine Savski venac Nemanja Berić poželeo je svojim sugrađanima srećnu i uspešnu novu godinu.

 

-Treću godinu zaredom svakog prvog novogodišnjeg jutra družimo se sa našim sugrađanima ovde ispred Muzeja Jugoslavije, a svim mališanima sa Savskog venca darujemo novogodišnje paketiće. Drago mi je što je manifestacija „Park otvorenog srca“ prerasla u tradiciju, a mi ćemo i u 2019. godini nastaviti da se trudimo i radimo, i da svi zajedno pružimo doprinos da naš Savski venac bude još bolje mesto za život  - poručio je Berić.

 

U Parku otvorenog srca najviše su uživali najmlađi za koje je priređen muzičko-zabavni program. Na platou ispred Muzeja Jugoslavije izvedena je pozorišna predstava „Novogodišnja čarolija“, muzički performans, nastupili su klovn Pera, hor „Vrapčići“, plesna grupa „Fly“, vokalno-plesni sastav „Pahuljice“, kao i mališani iz Predškolske ustanove „Savski venac“. Svojim programom decu je zabavio i Peđolino, a dobroj atmosferi doprineli su animatori koji su defilovali kroz publiku i družili se sa decom.

 

Najmlađi stanovnici Savskog venca najviše su se obradovali novogodišnjim paketićima koje im je simbolično poklanjao Deda Mraz.

 

Park otvorenog srca krasili su i štandovi sa ručno pravljenim suvenirima i poslasticama. Manifestacija je završena u 14 časova.