Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

09. septembar 2020.

Počela rekonstrukcija i izgradnja dečjeg igrališta u naselju „Stjepan Filipović“

Počela rekonstrukcija i izgradnja dečjeg igrališta u naselju „Stjepan Filipović“

Mališani Savskog venca uskoro će dobiti još jedan uređen kutak za igru i druženje, i to u naselju Stjepan Filipović između br. 28 i 29, gde je započeta obnova i izgradnja dečjeg igrališta. Radove koje, na inicijativu opštine i građana, izvodi JKP „Zelenilo Beograd“ danas su obišli predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović i član Opštinskog veća Ljubomir Lovre.

Predsednik opštine je podsetio da je ove godine dosta toga urađeno u naselju Stjepan Filipović s ciljem da se građanima omoguće bolji i kvalitetniji uslovi za život.

-Obnovili smo unutarblokovske saobraćajne površine, u sklopu kojih je rekonstruisan i obeležen i parking za stanare. U ovom naselju je obnovljen i teren za balote, koji je postojao odranije, ali je bio potpuno zapušten i kao takav neupotrebljiv  – rekao je Miloš Vidović.

On je dodao da će do kraja godine mališani u naselju Stjepan Filipović dobiti i moderno dečje igralište sa gumenom podlogom i novim spravama za igru, te zahvalio Gradu Beogradu što izlazi u susret potrebama najmlađih stanovnika Savskog venca.

Investitor radova na izgradnji igrališta je Sekretarijat za komunalne i stambene poslove grada Beograda.

 

 

Top