Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

22. novembar 2021.

POČEO NOVI KRUG UREĐENJA ULAZA STAMBENIH ZGRADA NA SAVSKOM VENCU: OPŠTINA ULOŽILA SREDSTVA

POČEO NOVI KRUG UREĐENJA ULAZA STAMBENIH ZGRADA NA SAVSKOM VENCU: OPŠTINA ULOŽILA SREDSTVA

Novi krug uređenja ulaza stambenih zgrada na teritoriji opštine Savski venac počeo je prošle nedelje, nakon što je završen javni konkurs za bespovratno sufinansiranje radova u stambenim zajednicama. Radove u ulazima stambenih zgrada u Ulici Baje Pivljnina 23 i 23 a, kao i u Jug Bogdanovoj 16 danas je obišao predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović.

                                                 
Nakon obilaska radova i razgovora sa građanima predsednik Vidović je rekao da će Opština sufinansirati do 90 odsto visine radova za održavanje zgrada i da će u ovom krugu biti uređeno oko 40 stambenih zajednica koje su aplicirale za projekat uređenja ulaza, što će ukupno biti 90 uređenih ulaza do kraja godine.

-Započeti radovi u okviru ovog konkursa se odnose na krečenje i bojenje ulaza i pristupnih hodnika,zamenu vrata, poštanskih sandučića, interfona, zamenu tastera za paljenje svetla kao i zamenu starih plafonjera u hodnicima i postavku novih led plafonjera sa senzorom. U narednom periodu nastaviće se izvođenje radova  u ostalim stambenim zajednicama u skladu sa planiranom dinamikom, do utroška obezbeđenih sredstava, a sve u cilju da naši sugrađani žive u uređenijoj i lepšoj sredini- poručio je Vidović.


Obilasku radova prisustvovala je članica Veća opštine Savski venac Ana Marinković i Načelnik Odeljenja za projekte razvoja Vladimir Nastić.

Top