Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

01. januar 2020.

Podeljeni besplatni paketići deci sa Savskog venca na manifestaciji „Park otvorenog srca“

Podeljeni besplatni paketići deci sa Savskog venca na manifestaciji „Park otvorenog srca“

Novogodišnja manifestacija „Park otvorenog srca“ u organizaciji opštine Savski venac okupila je danas veliki broj dece koji su sa svojim roditeljima, bakama i dekama uživali u pravoj prazničnoj čaroliji na platou ispred Muzeja Jugoslavije.

 

Na samom početku programa sugrađanima je poželeo srećnu i uspešnu Novu godinu član Veća opštine Savski venac Miloš Vidović i tom prilikom istakao zadovoljstvo što ova manifestacija ima kontunuitet već četiri godine, a da o kvalitetu programa najbolje govori činjenica što je iz godine u godinu sve veći broj posetilaca.

-Za opštinu Savski venac briga o građanima i njihovim potrebama je uvek na prvom mestu. S ponosom možemo reći da smo u proteklom periodu od skoro četiri godine, na našoj opštini mnogo toga uspeli da promenimo nabolje, a u novu godinu koračamo sa puno optimizma, energije i volje da uz podršku naših građana, svi zajedno razvijamo i unapređujemo naš Savski venac koji volimo- poručio je Vidović, a zatim je usledila podela besplatnih novogodišnjih paketića za decu, slikanje sa Dada Mrazom i bogat kulturno- zabavni program.

 

Osim pozorišnih predstava, nastupa dečijih horova, muzičkih i plesnih animacija nastupili su  akrobatska plesna grupa „Ana fly“, polaznici Muzičke radionice „Čarobna frula“, kao i Predškolske ustanove „Savski venac“.

 Mališani su uživali uz nezaobilaznog Predraga Vukovića Peđolina, a tokom trajanja programa kroz publiku su šetati klovnovi i maskote koji su se družili i slikali sa decom. Manifestacija je završena u 14 časova.

 

Top