Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

31. decembar 2020.

Predsednik Gradske opštine Savski venac čestitao novogodišnje i božićne praznike

Predsednik Gradske opštine Savski venac čestitao novogodišnje i božićne praznike

Predsednik Gradske opštine Savski venac čestitao je danas novogodišnje i božićne praznike svim građanima Srbije, ističući da opština ostaje posvećena osnaživanju poverenja svojih sugrađana, još kvalitetnijoj saradnji kao i zajedničkom napretku.

 

Čvrsto verujem  da ćemo i u narednoj godini nastaviti sigurnim i još jačim koracima da zajedničkim snagama gradimo i stvaramo bolje okruženje i lepšu opštinu Savski venac. Naš prioritet i dalje će biti da nastavimo sa svime što potvrđuje poziciju centralne i najrazvijenije beogradske opštine i da se zalažemo za njen kontinuirani razvoj, sigurnost i stabilnost. Na području Savskog venca u fokusu će biti projekti koji su od prvorazrednog značaja ne samo za našu opštinu već i za Beograd i za Srbiju u celini. Nama su svi projekti jednako bitni kako bi još više bili uređena, bezbedna i prepoznatljiva turistička destinacija. Trudićemo se da uspešno odgovorimo svim izazovima koji su pred nama, da naša budućnost ima pokretačku snagu dovoljno jaku da kreira siguran put kojim želimo da idemo zajedno sa našim sugrađanima. 

 

Svim našim sugrađanima želim pre svega dobro zdravlje, puno sreće i uspeha u ličnom i profesionalnom razvoju. Želim vam da praznike provedete u dobroj energiji i ljubavi sa svojim porodicama.

Top