Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

09. mart 2020.

Sajam srednjih škola na Savskom vencu u subotu 14. marta

Sajam srednjih škola na Savskom vencu u subotu 14. marta

Gradska opština Savski venac u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu organizuje tradicionalni Sajam srednjih škola u subotu 14. marta u periodu od 9 do 14 časova, u prostorijama OŠ „Isidora Sekulić“ (Ulica Gavrila Principa  42).

Na ovogodišnjem sajmu namenjenom osnovcima završnih razreda, učestvovaće veliki broj državnih i privatnih gimnazija i srednjih stručnih škola sa teritorije Beograda.

Sajam srednjih škola je prilika da se učenici i njihovi roditelji na jednom mestu informišu o uslovima za upis u srednje škole, obrazovnim profilima koji se nude, perspektivi određenih zanimanja, kao i sa načinom rada škola koje će se predstaviti na sajmu.

Cilj ove tradicionalne manifestacije je da se budućim srednjoškolcima pomogne pri donošenju odluke o nastavku školovanja i izboru budućeg zanimanja.

Pozivamo sve učenike osmog i sedmog razreda, roditelje i nastavnike da posete Sajam srednjih škola, a  srednje škole koje se do sada nisu prijavile kao izlagači, mogu to učiniti putem telefona 060/7555-366, kontakt Biljana Jovičić, pedagog.

Top