Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

09. mart 2009.

TRADICIONALNA OSMOMARTOVSKA SVEČANOST

Opština Savski venac obradovala svoje sugrađanke
uoči Dana žena

Povodom predstojećeg praznika - Dana žena, opština Savski venac je 5. marta organizovala tradicionalnu svečanost na koju je pozvala svojih sto starijih i usamljenih sugrađanki. Svečanost je ovoga puta bila organizovana u prostorijama Ugostiteljsko-turističke škole, zbog zauzetosti opštinske sale, usled rekonstrukcije prvog sprata zgrade.
Gošće na svečanosti je prvo pozdravila Biljana Bačanin, načelnica Odeljenja za društvene delatnosti, informisanje i mesnu samoupravu, a potom im je "dobro zdravlje, lepotu i večnu maladost" poželeo Vlada Milić, zamenik predsednika opštine Savski venac.
U umetničkom delu programa, scene iz poznatih predstava, kao i stihove poznatih domaćih pesnika izveli su članovi Akademskog pozorišta "Branko Krsmanović", a zatim su damama uručeni lepi prigodni pokloni, koje su za njih napravili učenici Škole za dizajn kože. Svečanost je, uz puno emocija, završena druženjem na koktelu, na kom su svoje umeće prikazali i ponudili na degustaciju učenici škole domaćina, sa kojom opština već godinama ima odličnu saradnju.

Top