Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

16. januar 2019.

Turistička ponuda Savskog venca na sajmu turizma u Štutgartu

Turistička ponuda Savskog venca na sajmu turizma u Štutgartu

Turistička organizacija GO Savski venac predstavlja turističku ponudu naše opštine na jednom od najposećenijih evropskih sajmova turizma „CMT“ u Štutgartu, koji se ove godine održava od 12. do 20. januara. Otvaranju sajma SMT 2019. prisustvovala je i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović.

Vujovićeva je istakla da je na sajmu u Štutgartu prezentovana bogata turistička ponuda Savskog venca, a kroz brošure i promotivne spotove posetioci imaju mogućnost da se i vizuelno upoznaju sa turističkim potencijalima opštine, kao i sa manifestacijama i festivalima koje Turistička organizacija Savskog venca organizuje tokom godine.

-Izuzetna nam je čast što imamo priliku da predstavimo našu opštinu na međunarodnom sajmu SMT koji svake godine poseti oko 250 hiljada ljudi i na kojem učestvuju izlagači iz još sto zemalja. Turizam je šansa ne samo za razvoj privrede već je značajan i za imidž naše opštine i naše prestonice – rekla je Irena Vujović i dodala da će opština Savski venac nastaviti i u narednom periodu da unapređuje i razvija svoju turističku ponudu.

Ona je podsetila da sve veći broj turista iz Nemačke dolazi u Beograd, te je zahvalila Turističkoj organizaciji Srbije što je prepoznala turistički značaj jedne od najstarijih beogradskih opština i pozvala je da uzme učešće na ovom važnom međunarodnom sajmu turizma.

Na zajedničkom štandu, pod okriljem Nacionalne turističke organizacije Srbije, pored TO GO Savski venac, učestvuju i turističke organizacije Beograda, Novog Sada, Čačka, Zlatibora, kao i Turistička organizacija Vojvodine.

Top