Kneza Miloša 69, 11000 Beograd 011 20 61 700
Gradska opština
Savski venac
Arhiva

30. januar 2019.

Zahvalnica Opštini Savski venac za doprinos razvoju sporta osoba sa invaliditetom

Zahvalnica Opštini Savski venac za doprinos razvoju sporta osoba sa invaliditetom

Svečanost povodom proglašenja najboljih sportista sa invaliditetom Grada Beograda za 2018. godinu održana je danas u Svečanoj sali Skupštine grada. Za nabolju sportiskinju i sportistu sa invaliditetom u protekloj godini proglašeni su Danijela Jovanović i Dejan Jokić, dok je priznanje za najbolji sportski kolektiv uručeno Atletskom klubu „Pogledi“.

 

Osim priznanja najuspšenijim sportistima i organizacijama, tom prilikom dodeljene su i zahvalnice institucijama, organizacijama i pojedincima koji su doprineli unapređenju sporta osoba sa invaliditetom u Beogradu tokom protekle godine.

 

U ime opštine Savski venac zahvalnicu za veliki doprinos razvoju sporta osoba sa invaliditetom tokom 2018. godine primio je član Veća za sport Uroš Tripković.

 

Domaćin i organizator ovog skupa je već tradicionalno Sportski savez osoba sa invaliditetom Grada Beograda, koji je na svečanosti u Starom dvoru okupio sve najbolje sportiste Grada, kao i sve one koji podržavaju i pomažu njihov rad – institucije Grada i lokalne samouprave,  sportska udruženja i klubove, obrazovne, naučne i ustanove socijalne zaštite, privredne subjekte, ugledne pojedince i sportske radnike.

 

 

Top