ОТВОРЕНА МАНИФЕСТАЦИЈА ,,ДЕЧИЈЕ ЛЕТЊЕ ИГРЕ”
07. avg 2023.

ПОЧИЊУ ,,ДЕЧИЈЕ ЛЕТЊЕ ИГРЕ“ НА САВСКОМ ВЕНЦУ

KULTURNO-ZABAVNI PROGRAM ZA NAJMLAĐE I OVOG LETA U TOPČIDERSKOM PARKU

 

Opština Savski venac i ovog leta organizuje kulturno-umetnički i zabavni program za najmlađe u okviru manifestacije ,,Dečije letnje igre“.

Manifestacija će se održavati svake subote i nedelje od 12. avgusta do 3. septembra u Topčiderskom parku na platou ispred Konaka kneza Miloša sa početkom od 17 časova. Otvaranje manifestacije je u subotu, 12. avgusta.

Celokupni program je besplatan, a najmlađi će moći da uživaju, druže se i zabave uz mađioničare, klovnove, maskote, predstave, sportske, plesne, likovne i umetničke radionice koje će voditi animatori.

Opština poziva mališane da dođu na ,,Dečije letnje igre“ gde će upoznati nove drugare, steći nove veštine i dobro se zabaviti uz kvalitetno provedeno vreme.

GO Savski venac veliku pažnju posvećuje najmlađim sugrađanima i zato organizuje kulturno-umetničke kao i zabavne manifestacije tokom cele godine. „Dečije letnje igre“ se tradicionalno održavaju svake godine, a mališanima omogućavaju da razvijaju kreativnost i uživaju u interaktivnom programu koji se organizuje u sklopu manifestacije.