ОТВОРЕНА МАНИФЕСТАЦИЈА ,,ДЕЧИЈЕ ЛЕТЊЕ ИГРЕ”
07. авг 2023.

ПОЧИЊУ ,,ДЕЧИЈЕ ЛЕТЊЕ ИГРЕ“ НА САВСКОМ ВЕНЦУ

КУЛТУРНО-ЗАБАВНИ ПРОГРАМ ЗА НАЈМЛАЂЕ И ОВОГ ЛЕТА У ТОПЧИДЕРСКОМ ПАРКУ

 

Општина Савски венац и овог лета организује културно-уметнички и забавни програм за најмлађе у оквиру манифестације ,,Дечије летње игре“.

Манифестација ће се одржавати сваке суботе и недеље од 12. августа до 3. септембра у Топчидерском парку на платоу испред Конака кнеза Милоша са почетком од 17 часова. Отварање манифестације је у суботу, 12. августа.

Целокупни програм је бесплатан, а најмлађи ће моћи да уживају, друже се и забаве уз мађионичаре, кловнове, маскоте, представе, спортске, плесне, ликовне и уметничке радионице које ће водити аниматори.

Општина позива малишане да дођу на ,,Дечије летње игре“ где ће упознати нове другаре, стећи нове вештине и добро се забавити уз квалитетно проведено време.

ГО Савски венац велику пажњу посвећује најмлађим суграђанима и зато организује културно-уметничке као и забавне манифестације током целе године. „Дечије летње игре“ се традиционално одржавају свакe године, а малишанима омогућавају да развијају креативност и уживају у интерактивном програму који се организује у склопу манифестације.