ПОЧЕО ПРИЈЕМ ЗАХТЕВА ГРАЂАНА ЗА ПРИВРЕМЕНО ПРИКЉУЧЕЊЕ НЕЛЕГАЛНО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА НА КОМУНАЛНУ ИНФРАСТРУКТУРУ
15. sep 2023.

POČEO PRIJEM ZAHTEVA GRAĐANA ZA PRIVREMENO PRIKLjUČENjE NELEGALNO IZGRAĐENIH OBJEKATA NA KOMUNALNU INFRASTRUKTURU

Obaveštavamo građane sa teritorije Opštine Savski venac da je danas počelo podnošenje zahteva za privremeno priključenje nelegalno izgrađenih objekata na komunalnu infrastrukturu.

Na osnovu Uredbe o načinu, uslovima i postupku za privremeno priključenje na elektroenergetsku mrežu, gasnu mrežu i/ili mrežu daljinskog grejanja, vodovod i kanalizaciju nezakonito izgrađenih objekata („Službeni glasnik RS”, broj 70 od 23. avgusta 2023. godine), vlasnici porodičnih stambenih objekata i vlasnici posebnih delova objekta-stanova koji su izgradnjom, odnosno kupovinom trajno rešavali svoje stambeno pitanje mogu podneti zahtev za priključenje na elektroenergetsku mrežu, gasnu mrežu i/ili mrežu daljinskog grejanja, vodovod i kanalizaciju nezakonito izgrađenih objekata.

Podnošenje zahteva za privremeno priključenje traje od 15. septembra 2023. godine do 15. oktobra 2023. godine i nakon tog roka zahtevi se ne mogu više podnositi.

Prijave se mogu podneti na šalteru Pisarnice Gradske opštine Savski venac (Kneza Miloša br. 69).

Za dodatne informacije u vezi podnošenja zahteva građani se mogu direktno obratiti službenicima u Odeljenju za ozakonjenje objekata na trećem spratu (Kneza Miloša 69), kao i putem telefona 011/2061 732 svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova ili ih potražiti na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Link.

Potrebne zahteve za privremeno priključenje građani mogu preuzeti na sajtu GO Savski venac:

- Zahtev za privremeno priključenje - Fizičko lice

- Zahtev za privremeno priključenje - Stambena zajednica

                                                                                                  

Gradska opština Savski venac