ОБАВЕШТЕЊЕ
11. мај 2024.

БРУТАЛНЕ ЛАЖИ ЛАЗОВИЋА

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ САВСКИ ВЕНАЦ:

Апсолутна неистина да руководство Општине Савски венац врши опструкцију прикупљања потписа.

Због неистина које износи Радомир Лазовић који је данас упао у зграду Општине Савски венац тврдећи да постоје озбиљне опструкције власти при прикупљању потписа, обавештавамо јавност да се на Савском венцу не врше никакве малверзације при прикупљању потписа и да је Градска општина Савски венац обезбедила оверитеље према захтеву представника Зеленог фронта.

Општина Савски венац је обезбедила овериваче и максимално изашла у сусрет ЗЛФ без обзира што су њихови представници више пута мењали локације и термине за прикупљање потписа. Оверивачи су у претходних 6 радних дана распоређени на местима прикупљања потписа на територији општине у складу са законском обавезом и захтевом ЗЛФ, а у складу са потребама других изборних листа које учествују у изборном процесу. 

Уједно, обавештавамо ЗЛФ да Градска општина Савски венац не врши саботажу наведене листе, а уколико постоји чињенично стање да Лазовић не може да прикупи довољан број потписа на нашој општини, то није разлог да износи неистине и обмањује грађане.