ПЕНЗИОНЕРИ СА САВСКОГ ВЕНЦА ОТИШЛИ НА БЕСПЛАТАН ИЗЛЕТ НА СРЕБРНО ЈЕЗЕРО
09. авг 2023.

ПЕНЗИОНЕРИ СА САВСКОГ ВЕНЦА ОТИШЛИ НА БЕСПЛАТАН ИЗЛЕТ НА СРЕБРНО ЈЕЗЕРО

Председник ГО Савски венац Милош Видовић испратио је јутрос прву групу пензионера на бесплатан излет на Сребрно језеро који организује Општина и том приликом истакао да се за свега неколико дана пријавио велики број најстаријих житеља Савског венац који редовно прате све активности на територији на којој живе.

- Данас смо испратили прву групу сениора, док ће исту дестинацију у наредним терминима имати прилику да посете сви који су се пријавили за овај вид активности. Савски венац већ седам година редовно организује бесплатне излете, а туристички обиласци различитих локалитета широм Србије сваке године наилазе на велико интересовање наших суграђана. Када говоримо о пројекцији и планирању садржаја које спроводимо за све старосне категорије, циљ нам је да они који изразе интересовање да учествују у различитим пројектима Општине имају још већу могућност да свој квалитет живљења употпуне бољим искуством и на овај начин буду директни учесници даљег друштвеног раста и развоја. У плану нам је да наставимо да бринемо о потребама свих суграђана, помажемо им и решавамо бројне изазове са којима се сусрећу, а ова иницијатива коју континуирано спроводимо за наше сениоре биће одржива и у будућности- поручио је председник Видовић након што је пожелео срећан пут и лепо дружење присутнима.

Најстарији су изразили захвалност председнику Видовићу јер, како кажу, многи од њих су већ ишли на бесплатне излете у организацији Општине Савски венац са којих носе предивне утиске, а током ове туре са нестрпљењем ишчекују да уживају у лепотама и атракцијама Браничевског округа и посети оближњих манастира.