ПОТПИСАН УГОВОР О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА ЗА ИНВЕСТИЦИОНО ОДРЖАВАЊЕ АМБУЛАНТИ ДЗ „САВСКИ ВЕНАЦ“
15. мар 2024.

ПОТПИСАН УГОВОР О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА ЗА ИНВЕСТИЦИОНО ОДРЖАВАЊЕ АМБУЛАНТИ ДЗ „САВСКИ ВЕНАЦ“

Председник Скупштине Градске општине Савски венац Страхиња Кукић потписао је данас са министром државне управе и локалне самоуправе Александром Мартиновићем уговор о додели средстава из Фонда за локалне самоуправе, за пројекат инвестиционог одржавања здравствених амбуланти у оквиру Дома здравља „Савски венац“.

Реконструкцију објекта дома здравља у Пастеровој улици, која је започета у мају прошле године, МДУЛС је подржало са 20 милиона динара. У протеклом периоду реновирано је више од 2.000 квадратних метара простора у циљу унапређења услова за рад лекара и медицинског особља и пружања адекватне здравствене заштите грађанима.

Уговором који је данас потписан, Дом здравља „Савски венац“ ће од министарства добити финансијску помоћ у износу већем од 16 милиона динара за пројекат инвестиционог одржавања здравствених амбуланти, чиме ће бити настављено улагање у ову здравствену установу од великог значаја за наше грађане.

Потписивање уговора за реализацију пројеката у оквиру Програма подршке развоју и функционисању система локалне самоуправе уприличено је у скупштинској сали Градске куће у Чачку.